Öt új sorozatot is indít a nyáron az HBO

Brauny , 2016. július 14.
Ha minden sorozat kifutott, amit eddig néztél, itt az idő, hogy körülnézz az HBO kínálatában, a csatorna ugyanis nem kevesebb mint öt új televíziós sorozatot indít el ebben a szezonban, amelyek között mindenki megtalálhatja a számításait.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Már július 11-én elstartolt például az Aznap éjjel első évada, amely a True Detective mintájára egy igazi krimisorozat lesz, középpontban John Turturro-val, egy ügyvéddel, valamint Riz Ahmeddel, egy pakisztáni bevándorlóval, akiket egy kegyetlen gyilkosság körüli nyomozgatás kapcsán ismerhetünk meg.

Július 18-án rajtol majd a Kib*zgatóhelyettesek első évada is, amelyben a North Jackson középiskola igazgatói posztjáért folyó őrült küzdelembe nyerhetünk betekintést Neal (Danny McBride) és Lee (Walton Goggins) között, akik kis túlzással bármit megtennének azért, hogy megnyerjék maguknak ezt a posztot.

Szintén július 18-án veszi kezdetét a Nagypályások második évada, amelyben tovább folytatódik Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) története, aki az amerikai futballjátékosok legnagyobb pénzügyi menedzsereként elképesztően őrült kalandokba keveredik.

Szintén a második évadával örvendeztet meg minket július 23-án az Alkalmi, amelyben közel 20 évnyi házasság után Valerie-t elhagyja a férje, így összeköltözik bátyjával, hogy tinédzser lánya életét ketten próbálják megfelelő mederbe terelni, miközben saját szerelmi életüket is egyengetik.

Negyedik évadával tér vissza a képernyőre augusztus 8-án a Ray Donovan, amelyben tovább folytatódik Ray (Liev Schreiber) története, amelynek részeként a rendőrség még mindig gyilkossággal vádolja meg őt, miközben családjában is egyre komolyabbak a problémák, így adott a feladat, hogy hősünk végre rendet tehessen maga körül.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!