13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ősszel érkezik az Aranyélet 2. évada

2016. május 26.
6.7741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mindenkit kísért a múltja...

Hamarosan ismét visszatér a Miklósi család, avagy az HBO hazai gyártású siker sorozatának második évada, az Aranyélet. A mai sajtótájékoztatón megismerhettük az új szereplőket, továbbá néhány információt is megtudhattunk az ősszel érkező új évaddal kapcsolatban.

Hatalmas sikereket ért el az Aranyélet első évada, még a hazai kritikusok többségét is meggyőzte a sorozat, mely idén ősszel folytatódik. A forgatások hamarosan megkezdődnek és ismét belecsöppenhetünk a Miklósi család életébe. A második évadban több új szereplő is lesz, ugyanis megismerhetjük majd Miklósi Janka, Miklósi Attila, Holló Endre és Gáll Feri fiatalkori énjét. A visszatekintésekből kiderülnek, hogy ki honnan indult és többek között az is, hogy Janka miért ragaszkodik annyira az aranyélethez.

Aranyélet főhőseinek fiatalkori énjei

Aranyélet főhőseinek fiatalkori énjei


Gáll Feri (Végh Zsolt) egy teljesen új karakterként jelenik meg a sorozatban, méghozzá egy nagyon gazdag magyar vállalkozó személyében, aki több szálon is kapcsolódni fog a Miklósi családhoz. A cselekmények ugyan onnan folytatódnak, ahol az első évad befejeződött, azaz a Miklós családhoz egy rendőr érkezik, de hogy pontosan kit is fog elvinni, az majd csak ősszel fog kiderülni.

Végh Zsolt alias Gáll Feri és fiatal kori énje

Végh Zsolt alias Gáll Feri és fiatal kori énje


Végül íme néhány rövid kisfilm, melyekből megismerhetjük a főszereplők fiatal verzióit:

Miklósi Attila - Thuróczy Szabolcs és Ifj. Vidnyányszky Attila


Miklósi Janka - Ónodi Eszter és Kiss Andrea


Hollós Endre - Anger Zsolt és Kovács Tamás


Gáll Feri - Végh Zsolt és Fehér László