9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Ördög Nóri óvodásokat látogatott meg

2017. november 18.
24.8021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén már második alkalommal indult útjára a Procter&Gamble és a SPAR Magyarország "Apró segítség, hatalmas öröm" nevű országos jótékonysági programja, melynek segítségével tavaly 8,5 millió forint értékű adomány került kiosztásra a Magyar Vöröskereszt hálózatán keresztül.

A program nagykövete, Ördög Nóri aki most a szigetszentmiklósi Napsugár Óvodába látogatott el.

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint ma Magyarországon minden 7. ember él szegénységben, a 7 év alatti gyermekek túlnyomó többsége rendszeresen éhezik. Ezeken a gyermekeken szeretne segíteni a program, melynek keretében ha november 29-ig bármelyik SPAR vagy INTERSPAR üzletben P&G hajápolási, babaápolási, női higiénés és férfi szépségápolási, mosó- és tisztítószert vásárlása esetén a termék bolti árának 1%-a az adomány teljes összegéhez adódik.

A két gyermekes műsorvezető a program részeként nemrégiben ellátogatott egy külvárosi óvodába, melyről a következőket mesélte:

Nemcsak azért látogattunk el egy óvodába, mert a program középpontjában a gyerekek állnak, hanem azért is, hogy megtudjuk, nekik mit jelent az otthon kényelme. Meséltem nekik a házimunka, a rend, a tisztaság és a higiénia fontosságáról, ők pedig lerajzolták miben segítene otthon: porszívót, seprűt rajzoltak, látszott, hogy már ilyen kicsi korban tudatában vannak a tisztaság és a higiénia fontosságának. Hoztunk nekik ajándékokat, Oral-B fogkefét és fogkrémet, színezőket, matricákat, amellyel még több mosolyt sikerült az arcukra csalnunk. Minden perc élmény volt velük!