2018. december 12., szerda • Gabriella

Olyan forróság van Ausztráliában, hogy döglött denevérek potyognak az égből

Brauny , 2018. január 12.
Miközben Amerikában az évszázad telének örülhetnek a lakosok, nálunk pedig szokatlanul enyhe az évszak, addig Ausztráliában olyan forróság dúl, hogy sorra dőlnek a pozitív és negatív rekordok egyaránt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Daily Mail beszámolója szerint a legutóbbi rekord vasárnap dőlt meg, amikor a napi csúcshőmérséklet túllépte a 47 Celsius fokot odakint, ami már az emberek által is elviselhetetlen kánikulaként hihetetlen károkat okozott.

Olyan forróság van Ausztráliában, hogy döglött denevérek potyognak az égből - 2. kép

A megolvadó aszfalt és egyebek azonban mind-mind elhanyagolhatók ahhoz mérten, hogy a hőség milyen károkat okozott az állatvilágban, Sydney térségében ugyanis egy helyi állatvédő szervezet több száz repülő rókaként is ismert, egyébként teljesen ártalmatlan denevér tetemét találta meg, akik a hatalmas melegtől potyogtak a földre.

Olyan forróság van Ausztráliában, hogy döglött denevérek potyognak az égből - 3. kép

Többségük sajnos már a zuhanás előtt elpusztult, de az állatvédők minden egyedet megvizsgáltak, és ha volt remény az életben tartásukra, akkor megpróbálták feléleszteni őket, ellenben úgy vélik, hogy így is több ezer példánnyal csappanhat meg a repülő rókák állománya.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Johnny Depp denevért etetett
Johnny Depp denevért etetett