2019. január 19., szombat • Sára, Mária

Oké, ennyire béna lánykérést még tényleg soha nem láttunk!

Brauny , 2017. szeptember 14.
Seth Dixon egy Kansasban élő férfi, aki úgy döntött, hogy szeretné örökre maga mellett tudni párját, Ruth Salast, akit el is vitt a Loose Parkba, hogy ott kedvenc kis tavacskájuk felett, egy hídon álldogálva kérje meg a lány kezét.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Minden a menetrend szerint zajlott, a férfi letérdelt, Ruth meglepődött, majd amikor előkerült a kis doboz és Seth nyitni kezdte, a gyűrű egyszerűen kihullott belőle, és a híd résein keresztül belepottyant a vízbe. A szomorú az, hogy erről még videó is készült:Mint látható, a pár teljesen sokkolódott az eset hatására, azonban Seth nem adta fel, és másnap harminc vakmerő barátjával ment vissza a helyszínre, akik belementek a vízbe azért, hogy megtalálják odalent az ékszert, de mentőakciójuk sajnos nem járt sikerrel.

Seth ezért úgy döntött, hogy a közösségi finanszírozás intézményéhez fordul, így az interneten kér segítséget az emberektől ahhoz, hogy újra összeszedje a pénzt a gyűrűre, amihez már meg is lett a szükséges 261 dollár. Reméljük ezzel már szerencsésebben fog bánni a fiú...

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!