Ők már biztosan fellépnek a 25. Sziget fesztiválon

Mariann , 2016. december 15.
Jövő augusztusban kerül megrendezésre a 25. Sziget fesztivál, melyre már nagy erőkkel készülnek az esemény főszervezői. Ismét rengeteg olyan fellépő várható majd, akik jelenleg is aktívak a zenei pályán, ráadásul legtöbbjük teljesen új lemezanyaggal örvendezteti majd meg a szigetlakókat. Az első nevek között találjuk a Major Lazert, valamint az End Show-t celebráló DJ párost, Dimitri Vegas & Like Mike-ot is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


2017-ben is erős fellépőkkel érkezik majd a Sziget fesztivál, melynek Nagyszínpadján biztosan fel fog lépni Major Lazer és Diplo, akik hatalmas bulit ígérnek, teljesen új látvány világgal. Ahogy azt már említettük a jubileumi fesztivál záróbuliját Dimitri Vegas & Like Mike fogja celebrálni, hatalmas tűzijátékkal, lenyűgöző lézer- és fényshow-val. A Nagyszínpadon kap helyet a népszerű észak-ír indie zenekar is, a Two Door Cinema Club és Tom Odell is.

Az A38 Színpadon lép fel Hollandia jelenleg legnépszerűbb indie-rock zenekara, a Kensington, valamint a kanadai Mac DeMarco indierocker is. Visszatér a Szigetre a kaliforniai punk úttörőjének számító Bad Religion is, de jön még DJ Shadow, GusGus és a GTA duó is.

Az Arénában egészen biztosan hatalmas bulit fog csapni Oliver Heldens és a holland szuperprodukció, a W&W is.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!