13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Nyílik a 8. Gardenexpo!

2014. március 19.
3.0051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A virágok és a természet szerelmesei a hétvégén már jó előre elmerülhetnek a tavasz illatában, lévén március 21-e és 23-a között a Budapest Sportarénában ismét megnyílik az ország legnagyobb kerti életmód kiállítása, avagy a Gardenexpo.

Az idén már nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen egy társrendezvény is fogadja a látogatókat, méghozzá az Orchidea Ünnep képében, amelynek keretein belül több ezer virágba borult orchidea-különlegességet csodálhatnak meg a növények szerelmesei.

A 8.

Gardenexpo ideális célpont abban az esetben, ha csak szeretnénk alaposabban megismerkedni a kertészettel, vagy éppen kertépítés előtt állunk, de amennyiben teraszunkat szeretnénk virágba borítani, ahhoz is segítséget lelhetünk, sőt mi több, növények mellett a legújabb kerti bútorok, gépek, szerszámok és egyéb kiegészítők széles választéka is vár ránk.

A helyszínen valódi bemutatókertek épülnek majd, amelyeknek köszönhetően ötleteket kaphatunk azzal kapcsolatban, hogy mit is szeretnénk kihozni saját kertünkből, de szavazhatunk a Gardenexpo Kertpályázat indulóira is, ha sikerült eleget gyönyörködnünk a szebbnél-szebb díszkertekben.