8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Nyár közepén érkezik a Disney+ hazánkba, kiderültek az árak is

2022. március 29.
59.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Hivatalos közleményből derült ki, hogy idén június 14-én indul el Magyarországon a Disney+ streaming szolgáltatás, ahol olyan filmeket és sorozatokat láthatunk majd, mint például a Mandalorian vagy éppen A Grace klinika.

Kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett, több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található majd.

A szolgáltatás ára 2490 forint lesz havonta, de éves előfizetést is választhatnak az előfizetők, mely 24900 forint lesz. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy egyből szinkronosan érkeznek e majd a tartalmak, de reméljük, hogy igen.

A platformon megtalálhatóak lesznek a a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok, valamint a Marvelhez kapcsolódó tartalmak is, mint például a nemrégiben debütált Holdlovag. Filmekből is bőséges mennyiség lesz, ráadásul a gyerekek is megtalálhatják majd kedvenc Pixar vagy Disney meséiket is, többek között a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő Encantot.

A Disney+-on a felhasználók akár hét különböző profilt is létrehozhatnak, emellett legfeljebb tíz eszközt tudnak majd regisztrálni és egyszerre négy eszközön lehet majd streamelni.