8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Nyakiglábaknak készített nadrágokat szállított egy brit áruház

2016. június 01.
4.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Egy egészen elképesztő hír látott napvilágot az Asos névre keresztelt brit internetes bolt kapcsán, akik igazán vicces nadrágokat szállítottak megrendelőiknek, noha ők természetesen egyáltalán nem gondolták humorosnak mindezt a fizetést követően.

Történt ugyanis, hogy bár a megrendelők teljesen normális méretezésű farmereket szerettek volna maguknak, és bár a címkézés szerint nem is volt velük probléma, de a szabásuk kapcsán a kínai gyártó valamit nagyon benézett.

Kínában ugyanis vélhetően azt hiszik, hogy Európában nyakiglábak élnek, ezáltal olyan farmerek kerültek az említett webáruház polcaira, amelyek olyan hosszú lábszárral rendelkeztek, hogy azt hihetnénk, talán valamiféle nyakiglábaknak készítették őket.

Az eset ráadásul nem egyedi, tömegesen jelentkeztek emberek a közösségi portálokon és az áruháznál különféle képekkel, amelyek alapján voltak olyan szerencsétlenek, akik normál méretű nadrágjaikat legalább 30 centivel hosszabb lábszárral kapták, ezáltal akár a nyakukig is felhúzhatták volna.


kép'>Nyakiglábaknak készített nadrágokat szállított egy brit áruház - 2. kép


Nyakiglábaknak készített nadrágokat szállított egy brit áruház - 3. kép


Nyakiglábaknak készített nadrágokat szállított egy brit áruház - 4. kép