4 °Cborús égbolt
2021. január 19., kedd • Sára, Mária

Nézd meg a nőt, aki majdnem belehalt egy hajfestésbe

Brauny , 2017. március 28.
Gemma Williams egy 24 éves brit lány, aki egyik nap elhatározta, hogy szeretne magának sötétebb fürtöket varázsolni, amihez betért egy közeli boltba és megvette a legolcsóbb hajfestéket, amit csak megtalált.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hazatérve rögtön neki is látott a hajfestésnek, azonban valami nem stimmelt, pár perccel azután ugyanis, hogy hajára felkente a festéket, rosszul érezte magát, kiütések lepték el az egész testét, a szemei pedig látványosan duzzadni kezdtek.

Nézd meg a nőt, aki majdnem belehalt egy hajfestésbe - 2. kép

Gemma annyira megijedt, hogy rögtön kórházba szállíttatta magát, ahol megállapították, hogy allergiás sokkot kapott, így azonnal szteroidokkal és antibiotikumokkal kezelték, majd kiderült, hogy ha egy kicsit később érkezik, akkor már lehet, hogy nem tudnak segíteni rajta.

Nézd meg a nőt, aki majdnem belehalt egy hajfestésbe - 3. kép

A hajfestéktől ugyanis rengeteg méreganyag került a lány szervezetébe, ami előidézte az allergiás reakciókat, mellette pedig a bőrén is olyan sebek keletkeztek, amelyek két hónappal az eset után sem múltak el teljesen, hovatovább Gemma szerint annyira fájnak, hogy aludni sem tud rendesen tőlük.

Nézd meg a nőt, aki majdnem belehalt egy hajfestésbe - 4. kép


Nézd meg a nőt, aki majdnem belehalt egy hajfestésbe - 5. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!