14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Nem szexelhetnek a brazil focisták a VB előtt!

2014. április 10.
2.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő szabályt hozott a brazil futball-válogatott szövetségi kapitánya annak érdekében, hogy az idei világbajnokság házigazdái biztosan a legjobb formájukat hozzák a nagy eseményen, és sérülés nélkül eljuthassanak odáig.

A 65 éves Luiz Felipe Scolari ugyanis tulajdonképpen megtiltotta futballistáinak a szexet, de legalábbis bizonyos pózokat, amelyek sérülést okozhatnak játékosainak.

A szövetségi kapitány szerint lehet ugyan ezen mosolyogni, de a tény attól még tény marad: szex közben is bekövetkezhet olyan sérülés, ami egy futballistát hosszú időre távol tarthat a sporttól.

Scolari kiemelte például a lovagló pózt, amit határozottan megtiltott játékosainak, hiszen ebben az esetben a férfi pénisze a nagy hévben és a nő súlya alatt könnyedén izomtörést szenvedhet, ami legalább két hétre garantáltan kivonná az adott sportolót az edzésekből.

Hogy a brazil futball-válogatott tagjai betartják-e a szövetségi kapitány kérését? Mivel a világbajnokságig még hosszú hetek, kis híján hónapok vannak hátra, ezért aligha tekinthető ez reális kérésnek Luiz Felipe Scolari részéről, aki kiemelte, hogy az erőnléti edzést szolgáló szexuális pozitúrákat azért engedélyezte játékosainak.