9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Neked sem tisztít úgy a mosogatógéped, mint kellene?

2016. július 09.
2.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A mosogatógép a modern kor egyik legjobb találmánya, ami sok terhet levesz az emberek válláról, hiszen nem csak időt, rengeteg pénzt is megtakarít, ellenben azt már kevesen tudják, hogy bizony tennünk is kell valamit azért, hogy a mosogatógép hosszú évek múltán is olyan teljesítményt nyújtson, mint újkorában.

Sokan panaszkodnak arra, hogy néhány hónap elteltével egy mosogatógép már nem ugyanúgy tisztít, mint újkorában, az edényeken rászáradt ételmaradványok vannak, a poharak foltosak maradnak és így tovább.

Ennek az oka nem más, minthogy a gép belsejében túl sok szennyeződés, zsír és vízkő halmozódott fel, amelyektől meg kell szabadítani a masinát.

Ezek nagy részét úgy is eltüntethetjük, ha rááldozunk egy fél napot, és ténylegesen belemászunk a mosogatógépbe annak érdekében, hogy megtisztítsuk azt, de van egy könnyebb eljárás is, méghozzá a Finish mosogatógép tisztítója, amelyet már kialakult probléma esetén alkalmazhatunk, de a gyártó kínálatában találhatunk a megelőzéshez fontos kiegészítőket is, amelyek segítenek abban, hogy mosogatógépünk újra úgy működjön, mint újkorában.