0 °Cgyenge köd
2020. december 01., kedd • Elza

Mostantól otthonunkban is élvezhetjük a Costa Coffee élményt

Mariann , 2020. július 25.
Újabb prémium minőségű kávéval bővül az otthoni kávézási élmény a Costa Coffee-nak köszönhetően, ugyanis hamarosan már otthonainkban is élvezhetjük a márka egyik ikonikus keverékét, mely 112 próbálkozás után jött létre.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A The Coca-Cola Company 2019-ben 4,9 milliárd dollárért vásárolta meg a Costa Coffee-t, mellyel szeretnének betörni az otthoni kávé piacra. Jelenleg a Costa Magyarországon 4 féle őrölt és szemes kávét kínál, 10 féle kiszerelésben - hiszen nem csak otthoni, hanem éttermi felhasználásra is kínálnak kávét. Ezek sötét és közepes pörölésű Signature kávékeverékek, valamint 100% arabica kávészemeket tartalmaznak. A közeljövőben pedig Nespresso kompatibilis kapszulás változatok is elérhetőek lesznek.

Mostantól otthonunkban is élvezhetjük a Costa Coffee élményt - 3. kép

A vállalat számára a minőség mellett elsődleges a fenntarthatóság, így világszerte minden Costa kávé készítéséhez kizárólag Rainforest Alliance minősítéssel rendelkező kávészemeket használnak. A csomagolóanyagok kiválasztása esetén is fontos szempont, hogy csak az Esőerdő Szövetség által minősített anyagokat használjanak fel.

Nem hiába volt fontos a márka számára, hogy első között jelenjenek meg a hazai piacon, hiszen a felnőtt magyar lakosság 85 százaléka kávézik és naponta átlagosan 2,7 csészényit fogyaszt. A kávéivók 91 százaléka nap mint nap iszik otthon kávét, 53 százalékuk pedig napi szinten kávézik a munkahelyén is - bár ez az arány a járványt követően biztosan változott.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!