13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Modern szaunavilág vár Hévízen

2017. május 10.
8.1261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Hévíz első gyógyszállodája 1976-ban nyitotta meg kapuit, majd ezt követően számtalan átépítésen, felújításon esett át a szálloda, miközben több százezer gyógyulni és feltöltődni vágyó vendég fordult meg az egykori Thermal Hotel Hévíz-ben.

Most ismét kapott egy kis ráncfelvarrást a szauna részlegen.

2006-ban új nevet kapott a szálloda, a Danubius Health Spa Resort Hévíz folyamatosan színesíti szolgáltatásait az éppen aktuális trendeknek megfelelően. A saját gyógyvízforrással, hat medencével és saját gyógyászati részleggel rendelékező szálloda most szauna részlegét újította fel. A rekonstrukcióval a modern wellness zónák trendjeit követő, nagyobb kapacitású szauna blokk került kialakításra, amely funkcionálisan és esztétikailag is megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

A belső szaunavilágban található finn szauna, aroma szauna, infraszauna, gőzkabin, élményzuhany és pihenőágyak is, hogy a maximális feltöltődésben lehessen része minden kedves vendégnek. Különleges fenyőburkolatot és fényeffekteket is alkalmaztak, hogy még hangulatosabbá varázsolják a szauna blokkot.

Modern szaunavilág vár Hévízen - 2. kép