7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Mint egy WC kefe, úgy néz ki a Rómában felállított 21 méter magas karácsonyfa

2017. december 20.
2.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hatalmas felháborodást keltett a római polgárok között a Piazza Veneziára hagyományosan felállított óriási karácsonyfa, amivel kapcsolatban idén is kitett magáért a város, hiszen Észak-Olaszországból hozatta a fenyőt, amiért 40 ezer eurónak megfelelő összeget fizettek.

Ezért az árért az ember elvárná, hogy egy mintaszerű, álomszép fenyőfát kapjon a város, azonban a lakosok konkrétan egy WC keféhez hasonlítják a felállított fenyőt, hiszen ágai borzasztóan ritkásak, rengeteg letöredezett, hovatovább az egész fa kellemetlen, ütött-kopott hatást kelt.

A hatalmas fenyő állítólag az induláskor még nem volt ilyen, így vélhetően a szállítás során sérült meg, ami olyan csúnya lett, hogy többen, így a Codacons fogyasztóvédelmi szervezet is petíciót indított a fa azonnali eltávolításának érdekében.


kép'>Mint egy WC kefe, úgy néz ki a Rómában felállított 21 méter magas karácsonyfa - 2. kép

A római önkormányzat közleményben úgy reagált, hogy szerintük semmi baj sincs a fával, elegáns és egyszerű is egyben, hovatovább megfelel a legmagasabb környezetvédelmi szabályoknak. Az lehet, csak éppen iszonyúan ronda!