13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Milliomos volt, mégis koldusként halt meg az arab asszony

2014. március 17.
2.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő hírek láttak napvilágot nemrégiben egy az utcán megöregedő és 100 évig élt arab koldusasszonyról, akiről mindenki azt hitte, hogy csak egy pórul járt szerencsétlen volt, aki fiatalkorában az utcára került, miközben több vagyona volt, mint a legtöbb magyar celebnek.

Az esetet az Emirates 247 magazin hozta nyilvánosságra, akik Aisha néni egyik barátjának köszönhetően tudtak beszámolni az elképesztő történetről, a koldusasszony ugyanis életének jelentős részét az utcán töltötte, és a koldulásból összegyűjtött pénzből élt, ám halálakor kiderült, hogy milliomos volt.

Barátja - akinek halála előtt elárulta titkát - elmondta, hogy nem csak több mint 300 millió forintnak megfelelő készpénze volt az asszonynak, hanem négy tengerparti villa is az ő nevén volt, amelyek ráadásul örökös nélkül maradtak.

Az utcán is 100 éves kort megélt Aisha néninek ugyanis nem volt egyetlen örököse sem, így teljes vagyonát a szaúdi hatóságra hagyta.

Hogy mi is állhatott konkrétan az asszony döntése mögött, egyáltalán miért nem használta ki óriási vagyonát, az vélhetően már örök rejtély marad, mint ahogyan az is, egyáltalán honnan származott a koldusasszony rengeteg pénze és ingatlanjai.