2019. augusztus 25., vasárnap • Lajos, Patrícia

Milliomos szupermodell volt, ma hajléktalanként él Barcelonában

Brauny , 2019. február 06.
Nastasia Urbano története mindennek tekinthető, csak hétköznapinak nem, a jelenleg 57 éves nő ugyanis a húszas évei elején a világ egyik legmenőbb szupermodellje volt, aki többször szerepelt a Vogue címlapján, Yves Saint Lauren leghíresebb parfümjének az arca volt, jelenleg azonban Barcelona utcáin, hajléktalanként él.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az egykori híresség történetét a Daily Mail magazin karolta fel, miután felkeresték Nastasiát, aki elmondta, hogy évente egymillió dollárt keresett alig pár nap munkával, aminek hála a sztárok fényűző életét élhette, a legnagyobb hírességekkel bulizhatott, sőt David Keith barátnője volt, aminek részeként majdnem Madonna és Sean Penn esküvőjére is eljutott.

Milliomos szupermodell volt, ma hajléktalanként él Barcelonában - 2. kép

Hogy mi történt Nastasiával? Szerelmes volt és terhes lett egy férfitől, aki elhagyta és kisemmizte őt, mely olyan rosszul érintette, hogy éveken át mély depressziótól szenvedett, ezáltal nemcsak mesés alakját és küllemét, hanem munkáit és korábbi barátait is elveszítette, így végül már otthona bérleti díját sem tudta kifizetni, azóta pedig barátoknál és az utcán élve próbál boldogulni.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!