9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Mi az a Hamupipőke beavatkozás?

2014. április 26.
2.1551
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Edina profilja, adatai
Edina
Hihetetlenebbnél hihetetlenebb plasztikai beavatkozások látnak napvilágot. Most a legújabb őrület, hogy a nők a lábuk alakját, méretét, esetleg formáját próbálják meg átműttetni.


Manapság már bármit meg lehet műttetni: a melleket, tudnak az orvosok zsírt leszívni egyes területekről. Most azonban növekvő tendenciát mutat egy újabb őrület, mégpedig a Hamupipőke beavatkozás.

Ez a különös plasztika természetesen Amerikából indult ki, mert a nők a tengerentúlon szinte kétségbeesetten keresik azokat a lábbeliket, amelyek tökéletesen passzolnak a lábukra. Ez a beavatkozás egyébként legfőképpen a láb méretének és alakjának változtatására irányul.

Egy kaliforniai doktor, Ali Sadrieh elmondta, hogy az utóbbi időben roppant népszerűvé váltak a sebészetei beavatkozások, és egyre több az érdeklődő a lábfej megváltoztatására is. Az orvos hozzátette, hogy ezek a beavatkozások azzal járnak, hogy a lábujjak hosszán változtatnak, vagy az elváltozásokat - például csontkinövés - eltávolítják.
3 hozzászólás

vyck66

10 éve, 9 hónapja és 22 napja

Japánban már csecsemőkortól eldeformálták a női lábat,persze gondolni kellene az öregkorra is ami mindenkinél eljön egyszer

válasz erre

monyó

10 éve, 10 hónapja és 5 napja

Nem normális már amit sok ember csinál..meglepett smiley

válasz erre

zsebibaba

10 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ez azért kemény, hogy még a lábukat is megműttetik.

válasz erre