10 °C
enyhe eső
2024. április 23., kedd
Béla

Mesterséges intelligencia és digitális tanulás a következő Okostelefon Akadémián

2017. február 15.
10.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A Telenor bejelentette, hogy 2017-es első Okostelefon Akadémiáján - amelyet az ELTE TTK Gömb aulájában rendeznek meg február 22-én -, igencsak fontos témák kapják a központi szerepet, ezáltal a digitális tanulásról és a mesterséges intelligenciáról hallhatnak az egybegyűltek.

Az előadások azért lesznek különösen izgalmasak, mert a mesterséges intelligenciában, és az általuk vezérelt alkalmazásokban bár sokan a mindennapi élet megkönnyítését látják, rengetegen azonban inkább az emberiség egyfajta végítéletét a programok és a robotok öntudatra ébredésével.

A Telenor Okostelefon Akadémián azonban most kideríthetjük, hogy pontosan mi is az a mesterséges intelligencia, miként befolyásolja életünket, és milyen szerepe lehet a mobiltelefonok világában?

A Petőfi híd budai oldalán található épületben 18.00 órától színpadi program, és izgalmas, a témához kapcsolódó kiállítókat felvonultató expo terület várja a látogatókat olyan előadókkal, mint Sepp Norbert, az IBM Watson magyarországi nagykövete, Szalontay Zoltán, a Telenor vezető üzleti alkalmazás tanácsadója és Ádám Péter, a Cellect menedzsere.