Meredek vacsorát adott Lakatos Márk

Mariann , 2018. március 10.
A napokban Lakatos Márk legújabb pop-up vacsoraklubjában, a Marki'z Supper Club legújabb helyszínén többek közt Lolát, Cseh Lacit, Istenes Bencét és Dallos Bogit vendégelte meg a Lay's chipsszel közösen szervezett vacsoraesten.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Nemrégiben került a boltok polcaira az egyik legnépszerűbb chips márka legújabb, kevesebb zsírtartalommal rendelkező terméke. A Lay's Baked chips megihlette Lakatos Márkot is, aki gorgonzola-panna cottával és bazsalikommajonézzel tálalta a joghurtos-zöldfűszeres chipset. Ezt az ételkülönlegességet elsőként Cseh László úszó kóstolhatta meg, ráadásul egészen extrémnek mondható körülmények között, ugyanis Márk fellógatta őt a plafonra, és így kellett elfogyasztania a légiesen könnyű fogást.

Meredek vacsorát adott Lakatos Márk - 2. kép


A mókából és az ételkóstolásból Istenes Bence sem maradhatott ki, akinek egy forgó lemezjátszóról kellett megennie a klasszikus sós Lay's ihlette padlizsánkrémet. Természetesen a márka további termékeihez is különleges ételeket készített Márk, melyeket olyan hazai ismert emberek kóstoltak meg, mint például Lola, Dallos Bogi vagy éppen Mádai Vivien.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!