9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Megújult a Radisson Blu Béke Hotel

2018. április 23.
8.1581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A több hónapig tartó munkálatok után 2018.

április 20-án megnyitotta káprázatosan gyönyörű közösségi tereit és megújult szobáit a budapesti Radisson Blu Béke Hotel.

Kényelmes és modern szobák várják mostantól a vendégeket Budapest szívében. A 2017. tavaszán átadott 62 Executive szoba, 5 Junior lakosztály és 2 Executive lakosztály mellett most újabb 33 Executive szoba, 5 Junior lakosztály és 2 Executive lakosztály is elkészült. Minden emeleten található mozgáskorlátozottak számára alkalmas és összenyitható szobák is.

Megújult a Radisson Blu Béke Hotel - 2. kép


A szobákat BluPrint design ergonomikus bútorokkal rendezték be. Természetesen a modern technológia sem maradhatott ki, így például a One Touch applikáción köszönhetően érhetőek el digitális újságok és magazinok, továbbá fürdőszobai médiahangszórókkal is felszerelték a szobákat.

A Hotel részeként megújult a Zsolnay Kávéház is. A kávézó kapott egy külön bejáratot a Nagykörútról, így már közvetlenül betérhetünk a Zsolnayba. A legfinomabb süteményeket pedig a külön készített Zsolnay-tányérokon kóstolhatjuk meg, egy látványos és hangulatos kandalló mellett.

Megújult a Radisson Blu Béke Hotel - 3. kép


A megújult hotelben bemutatkozik a brinner is. A brinner, azaz breakfast for dinner koncepciójának köszönhetően a reggeli elérhető és élvezhető a nap bármely szakaszában a nyitva tartási idő alatt.

Megújult a Radisson Blu Béke Hotel - 4. kép