Megújult a Danubius szállodalánc két hazai szállodája

Mariann , 2017. január 28.
Az új év mindig a megújulást is jelenti, így a Danubius szállodalánc két hazai wellness szállodája is megújult, a hévízi Danubius Health Spa Resort Aqua, valamint a margitszigeti gyógy-wellness hotel is. Az újjávarázsolt szobákban már sokkal kellemesebben pihenheti ki magát az ember, ha egy kis pihenésre vágyik.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Korábban már bemutattuk a hévízi Danubius szállodát, mely nemrégiben teljesen megújult belső terekkel várja a pihenni vágyókat. Mostantól egy sokkal modernebb kialakítású lobby várja a vendégeket Hévízen, valamint a szálloda saját gyógyvize és a kellemes wellness részlege. Ebben a letisztult, de látványos környezetben könnyebben ki lehet pihenni az év eleji vagy éppen az év végi hajtásokat.

Megújult a Danubius szállodalánc két hazai szállodája - 2. kép

Aki a fővárosban szeretne pihenni, annak érdemes ellátogatnia a szintén gyönyörűen felújított margitszigeti szállodába, ahol a lobby és a szálloda szobái is kifinomultabb külsőt kaptak. A tervezők a szállodát körülvevő gazdag természeti környezetből merítettek ihletet mind a színeket, mind a növényi díszítőelemeket illetően.

Megújult a Danubius szállodalánc két hazai szállodája - 3. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!