2019. március 25., hétfő • Irén, Írisz

Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák

Mariann , 2017. október 21.
Több mint 1 milliárd forintos beruházásból újul meg a Danubius Health Spa Resort Margitsziget, melynek során átépítésre kerül a lobby, a földszinti konferenciatermek, a gyógyászati recepció valamint a vendéglátó egységek is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az átépítés, felújítás során a jelenlegi Boróka Bár helyét egy bistro jellegű étterem veszi majd át, míg a Kamilla Presszó helyén 4 multi funkciós, nappali fényes különterem épül beépített technikával, és a mobilfal rendszernek köszönhetően variálható méretekkel. Sütő Kata belsőépítész álmodta meg a terveket, melytől a szálloda belső terei teljesen új arculatot kapnak világos, pasztell színekkel és modern, kényelmes bútorokkal.

Az első ütem tervezett befejezése 2018. február, míg a második ütemben a régi gyógyászati recepció kerül felújításra. Ezzel párhuzamosan megkezdődik a Grand Hotel Margitsziget második emeleti szobáinak felújítása, a 2016-ban elindult munkálatok folytatásaként. A több százmillió forintos beruházás során egy új szobatípussal, a nagy alapterületű deluxe plus kategóriás szobákkal bővül a kínálat.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!