7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Megőrültek: Káposztát sétáltatnak a kínaiak!

2014. május 05.
4.5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Mindig is tudtuk, hogy a kínai társadalom egy kicsit különcebb, mint más országok lakói, azonban nemrégiben egy olyan új trend ütötte fel a fejét, amivel a világon vélhetően sehol sem tudnak majd mit kezdeni, az unatkozó és magányos kínai tinik új hóbortja ugyanis, hogy káposztát sétáltatnak, méghozzá pórázon.

Az egyik kínai tinédzser szerint - aki elárulta, hogy a fejes saláta is a trendhez tartozik - kiemelte, hogy a káposztasétáltatás során negatív gondolatait mind a zöldségre tudja irányítani, és a séta után sokkal jobban érzi magát, sőt mi több, ismerkedni is sokkal jobban tud ezáltal a korabeliekkel.

Egy másik tinédzser a Huffington Post érdeklődésére hozzátette, hogy szerinte a káposzta sokkal jobban szereti őt, mint saját szülei, és lényegesen jobb társaság is, ezért kötötte pórázra és járkál vele a városban.

A lap felkeresett egy pszichiátert is, aki pozitív dolognak tartotta a káposztasétáltatást, örül annak, hogy a magányos kínai fiatalok legalább találtak valami értelmet ebben az életben, de felhívta mindenki figyelmét, hogy a valódi emberi kapcsolatokat még egy zöldség sem tudja pótolni.


kép'>Megőrültek: Káposztát sétáltatnak a kínaiak! - 2. kép