7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Megnyílt az idei első MikulásGyár adománygyűjtő pont

2014. október 12.
1.8921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tegnap hivatalosan megnyitották a MikulásGyár idei első adománygyűjtő pontját, ahová elsőként a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin vitt néhány játékot a rászoruló gyermekek részére.

Kati mellett Somló Tamás is egy nagyobb mikulás csomaggal érkezett a megnyitóra.

Idén ünnepli 10. évfordulóját a MikulásGyár és tavaly közel fél milliárd forintnyi adományt sikerült összegyűjteniük, mellyel 289 ezer családnak sikerült boldogabb ünnepeket szerezni. Hogy idén is legalább ezt a számot elérjék a 10. születésnapját ünneplő Premier Outlet is segíteni kíván, ezért már a mai naptól kezdve egészen december 5-ig minden hétvégén lehet vinni az adományokat a bevásárló centerben kijelölt helyre.

December 5-től pedig már minden nap várják a felajánlott játékokat, tartós élelmiszereket, könyveket, tisztálkodó szereket és jó állapotban lévő ruhákat. Minden jel arra utal, hogy idén sikerül túlszárnyalni a tavalyi számokat, ugyanis az eddigi évekhez képest hamarabb indították el az akciót.

Ha van néhány régi, de jó állapotban lévő játékot vagy csak szeretnél segíteni a több ezer hátrányos helyzetben lévő gyerekeken és családokon, akkor irány a Mikulásgyár.