Megnéztük Buda legújabb moziját, a CINEMApink-et

Mariann , 2018. február 12.
Február 8-án nyitotta meg kapuit a MOM Parkban a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt CINEMApink mozi, ahol minden teremben igazi VIP élmény várja a filmimádókat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Sok-sok idő elteltével végre ismét lehet mozizni a MOM-ban, ráadásul nem is akármilyen moziban, ugyanis a CINEMApink filmszínházai prémium szolgáltatással várja a filmrajongókat: 4K-s vetítőgépek, különleges hangrendszer és egyedi tervezésű mozifotelek biztosítják a kihagyhatatlan moziélményt. A termekben Dolby Atmos 360 hangrendszer biztosítja a kiváló hangzási élményt függetlenül attól, hogy pontosan hol is ülünk a teremben. A filmek kezdése előtt egyetlen reklámra sem kell számítani, maximum 2 db előzetest vetítenek le.

Megnéztük Buda legújabb moziját, a CINEMApink-et - 2. kép


A mozi átépítése során nagy hangsúlyt fektettek a tervezők a dizájnra, külön a mozi számára tervezett plüss óriásfotelek biztosítják a kényelmes filmnézést, ráadásul 120 cm-es lábteret hagytak a fotelek között. További pozitívum, hogy a jövőben egy bowling pályával is bővülni fog a helyszín.

Megnéztük Buda legújabb moziját, a CINEMApink-et - 3. kép


Az igényeket felmérve, a mozi palettáján több filmet is meglehet majd nézni eredeti nyelven, magyar felirattal. A jegyek már kaphatóak a mozi helyszínén, valamint a bevásárlóközpont több pontján is, jövő héttől pedig online is lehet már jegyeket vásárolni.

Megnéztük Buda legújabb moziját, a CINEMApink-et - 4. kép


Megnéztük Buda legújabb moziját, a CINEMApink-et - 5. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!