8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Meglepő fordulatot vett egy swinger parti Amerikában

2017. szeptember 28.
8.5041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Súlyos testi sértés vádjával indult eljárás az ellen a 26 éves amerikai nő ellen, aki férjével együtt úgy határozott, hogy ellátogat egy swinger párhoz, hogy feldobják szexuális életüket, és közösen kipróbálják a párcserés szexet.

Az esetre még szeptember 21-én került sor az amerikai Bangor Townshipben, ahol a friss házasok megbeszéltük a közös délutánt egy másik párral, akik rögtön akcióba is léptek, így a párcserét követően a férj az emeleten hancúrozott, Amber pedig a földszinten maradt.

Bár mindketten jól szórakoztak, a történtek után Amber teljesen megkattant, és amint párja lejött az emeletről, csúnyán felpofozta őt, majd kirohant a házból, beült a furgonba, beindította az autót, és egyenesen az utána sereglő három ember közé hajtott.


kép'>Meglepő fordulatot vett egy swinger parti Amerikában - 2. kép

A nő állítólag majdnem elütötte a két férfit, majd elhajtott a helyszínről, de később visszatért, és nagy verekedésbe kezdett párjával, aminek a rendőrség vetett véget. Azonnal előállították Ambert, aki azt mondta, hogy részeg volt, és azért támadt rá férjére, mert féltékeny lett rá.