8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Megjelent Zséda legújabb kalendáriuma

2015. november 25.
2.3351
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Immáron ötödik alkalommal készült el Zséda kalendáriuma, mely idén a Body & Soul nevet kapta. A címéből adódóan az új kötet a test és a lélek harmóniájában áll, így az olvasó minden eddiginél közelebb kerülhet az énekesnőhöz.


Bár egy kalendáriumról van szó, mégis rengeteg lelki nass, szépségtipp, öltözködési tanács és szabadidős programajánló is található a kötetben. Megjelennek egészségmegőrző témák és életmóddal kapcsolatos bekezdések is. Zséda egy egészen különleges oldalát mutatja meg a Body & Soul-ban, amitől úgy érezzük, hogy egy kicsit jobban ismerjük őt. A kiadványban érzéki és szexi fotók is kerültek, melyeket Zsólyomi Norbert készített az énekesnőről.

Zséda Body & Soul 2016

Zséda Body & Soul 2016


A kalendáriumban minden évszaknak megfelelő tippek vannak, így nem csak jegyzetelni tudunk benne, hanem egyből tippeket is olvashatunk. Vass Virág írónő egy rövid tárcanovellát is írt a kötetbe. A kalendárium különlegessége az exkluzív hármas interjú, melyben Vass Virág Zséda mellett Nyáry Krisztián írót is kérdezte.

Zséda 2016-os Body & Soul kalendáriuma már kapható az Alexandra Kiadónál. Nagyszerű ajándék karácsonyra, ha valaki szereti a hétköznapokban a pozitív gondolatokat.
4 hozzászólás

leoni

9 éve, 1 hónapja és 16 napja

Kalendárium és könyv egyben? Még nem hallottam erről.

válasz erre

Cynthia

9 éve, 1 hónapja és 16 napja

Nagyon jó, meg is veszem! mosolygó smiley

Milyen szép nő még mindig... meglepett smiley

válasz erre

Edit90

9 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ajándéknak tényleg jó ötlet.

válasz erre

Sonci

9 éve, 1 hónapja és 16 napja

Barátnőm már beszerezte, igazi fanatik. mosolygó smiley

válasz erre