6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Megható: Még kimondta az igent élete szerelmének, de három napra rá meghalt

2014. március 28.
1.9301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztően szívszorító történetről adott hírt a Daily Mail magazin, akik ismét be tudták bizonyítani, hogy létezik még igazi, őszinte szerelem, egy 29 éves nő ugyanis miután megtudta, hogy gyógyíthatatlan betegségtől szenved, csak egyetlen vágya maradt: kimondani az igent gyerekkori szerelmének.

Kate Wiggin kamaszkora óta együtt járt élete szerelmével, a hosszú évek alatt pedig két gyermeknek adtak életet együtt, és bár mindig is szerettek volna összeházasodni, valamiért ez mindig meghiúsult.

Amikor azonban néhány hónappal ezelőtt Kate-nél felfedezték a rák egy agresszív, gyógyíthatatlan válfaját, hirtelen minden megváltozott.

A 29 éves nőnek már csak egyetlen vágya volt, hogy összeházasodjon férjével, amit óriási lelkierő és könnyek nélkül sikerült elérnie. Édesanyja a Daily Mailnek elmondta, hogy senkinek sem hagyta, hogy sírjanak vagy sajnálják őt, inkább arra kért mindenkit, hogy segítsenek megszervezni esküvőjét, ezzel beváltva élete nagy álmát.

A gyászoló anyuka szerint minden olyan volt, amilyennek Kate megálmodta. Vörös szőnyeg, napsütés, a ceremónián pedig minden barátjuk és rokonuk ott volt, és bár a menyasszony már járni sem tudott, és levegőt is alig kapott, mégis ragaszkodott ahhoz, hogy kimondhassa az igent. Három nappal később a fiatal anyuka és immáron feleség azonban végleg eltávozott az élők sorából...

Megható: Még kimondta az igent élete szerelmének, de három napra rá meghalt - 2. kép