7 °C
borús égbolt
2024. április 24., szerda
György

Megható: Haldokló anyja mellett érettségizett le az amerikai lány

2014. május 13.
2.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az American Daily News munkatársai egy újabb rendkívül megható történetet tártak nyilvánosság elé, a Maryland államban megtalálható Glen Burnie Középiskola egyik diáklánya ugyanis azzal a megdöbbentő kéréssel fordult iskolájának igazgatójához, hogy hadd hozzák előre érettségi vizsgáit, mert édesanyja haldoklik, és szeretné, ha még élne akkor, amikor sikerülnek a vizsgái.

Megan Shugg édesanyjánál több mint 3 évvel ezelőtt diagnosztizáltak végbélrákot, és állapota az utóbbi hetekben annyira súlyosbodott, hogy családja nem volt biztos abban, hogy életben marad a júniusi érettségiig, holott az volt minden álma, hogy lánya sikeresen levizsgázzon.

Az iskola igazgatója központi engedéllyel azonnal intézkedett, és kegyeleti okokból megengedték a lánynak, hogy idő előtt érettségizzen, így a vizsgabiztosok pár tanár kíséretében a múlt héten felkeresték otthon a családot, ahol Megan édesanyja halálos ágya mellett vizsgázhatott le minden tantárgyból, méghozzá sikeresen.

A lány kiemelte, hogy nagyon örült annak, hogy teljesíthette édesanyja utolsó kívánságát, noha nagyon nehéz is volt egyben úgy felelnie, hogy közben anyja halálos ágyánál állt.

Az iskolaigazgató szerint - aki mindezt lehetővé tette - tudja, hogy Megan mit él most át, hiszen saját édesanyja is a rákkal küzd, így vélhetően ez is segített abban, hogy végül beleegyezzen a szokatlan érettségibe.

Megható: Haldokló anyja mellett érettségizett le az amerikai lány - 2. kép