18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Megható: egy férfi egész életében ugyanolyan pólót viselt, és kiderült, hogy miért!

2017. szeptember 05.
7.9491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Egy igazán különleges és megható családi történetről rántotta le a leplet a BuzzFeed csapata, akik egy R1A nevű ázsiai Twitter-felhasználó beszámolóját használták fel arra, hogy megírják ezt a különleges történetet.

A profil mögött megbújó japán nő ugyanis az egész világgal megosztotta apja történetét, akivel bármikor találkozott, minden esetben ugyanazt, de legalábbis egy ugyanolyan felsőt viselt, egészen pontosan egy sárga galléros zöld inget.


kép'>Megható: egy férfi egész életében ugyanolyan pólót viselt, és kiderült, hogy miért! - 2. kép

A lány szerint bár korábban úgy gondolta, hogy nagyapja szokása ciki és beteges, azonban soha nem hozta szóba a témát. Nemrégiben azonban a férfi elhunyt, és akkor végre fény derült a titokra, lévén a nő a rámaradt fotók között kutakodva kiderítette, hogy az öreg ugyanilyen pólót viselt akkor, amikor édesanyjával nászúton voltak Velencében.

Megható: egy férfi egész életében ugyanolyan pólót viselt, és kiderült, hogy miért! - 3. kép

Mivel azonban az anyuka már 18 évvel ezelőtt elhunyt, édesapja vélhetően ezzel a zöld pólóval próbált meg minden egyes nap emlékezni rá, amiről életében soha nem beszélt semmit a feltűnően csendes természetűként jellemzett apuka, de szerencsére nem vitte sírba a titkát.

Megható: egy férfi egész életében ugyanolyan pólót viselt, és kiderült, hogy miért! - 4. kép