8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Meghalt egy autóba zárt kislány, miközben anyja 6 órán át a fodrásznál ült

2017. július 21.
10.1751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt tartóztatták le a minap azt a Georgiában élő 25 éves "anyát", aki azért került a híradások középpontjába, mert még június 15-én saját felelőtlensége miatt kellett meghalnia kislányának, akit bezárt a forró autóba, amíg ő a fodrásznál volt.

Dijanelle Fowler állítólag járó motorral és légkondicionálóval parkolt le az egyik bevásárlóközpontnál, azonban valami probléma történt, mert az autó motorja leállt, és emiatt a járműben a forró napon egyre melegebb lett, amit a benne ülő kislány már nem tudott elviselni.

A dolgot tovább súlyosbította, hogy a szemtanúk beszámolója szerint a nő délelőtt 10-kor ment be a fodrászhoz, és egészen délután 4-ig, tehát 6 teljes órán át rá sem nézett gyermekére, ami teljesen érthetetlen és vérlázító viselkedés egy magát anyának nevező nőtől.

Az eset kapcsán már teljesen nonszensz, hogy a nő amint észrevette, hogy gyermeke meghalt, nem hívta rögtön a mentőket, hanem elrejtette a picit a hátsó ülésen, segítséget kért járműve beindításához, majd elhajtott egy kórházhoz, de akkor sem a gyermeke, hanem saját maga miatt, mert azt állította rohama van.

Mindez viszont csak hazugság volt, a rohamot azért szimulálta, hogy ezzel tudjon alibit szerezni magának, de a rendőrség természetesen csakhamar kiderítette, hogy a gyermek sokkal korábban meghalt, minthogy a nő a kórházhoz ért volna.