8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Megérkezett az új Honor 8 okostelefon

2016. szeptember 27.
5.7541
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az év egyik legszebb telefonjának kikiáltott Honor 8 dupla lencsés kamerával, ragyogó üvegházban és hosszabb üzemidővel érkezett a hazai mobilpiacra több színben is. Az alig két éves okostelefon márka eddig több mint 60 millió készüléket értékesített világszerte, melynek most legújabb csúcskészülékéről osztunk meg néhány fontos információt.


Selymes és kecses külső

A Honor márka új csúcskészüléke gyönyörű polírozott üvegtestben érkezett, rendkívül elegáns és kecses formában, dupla hátlapi kamerával és programozható ujjlenyomat-olvasóval. A gyönyörű kialakításának köszönhetően sehol sem érezhetünk zavaró kitüremkedést, a készülék teljesen a kézbe simul. Több színben is elérhető a Honor 8, így választhatjuk fehérben, antracitfeketében, zafírkékben és - hölgyeim most tessék figyelni! - arany színben is.

Aranyszínben is lenyűgöző

Aranyszínben is lenyűgöző


További jó hír az, hogy mostantól az üzemidő miatt sem kell aggódni, normál használat mellett ugyanis akár két napig is online lehetünk telefonunkkal. Persze ha nem bír valaki leszakadni mondjuk a Facebookról, akkor esténként jobb ha töltőre dugjuk. Ez ráadásul egyszerűbb is lett most hiszen az új USB-szabványt szerelték a telefonba a mérnökök, aminél mindegy, hogy dugjuk be a szimmetrikus csatlakozót.


Dupla lencsés kamera

A tervezők két lencsét is raktak az okostelefonba, melynek lényege, hogy az egyik a részletek megörökítéséért, addig a másik az élethű színekért felel. Hátul egy 12 megapixeles hibrid autófókuszos kamera található, mellyel sötétben és gyenge fényben is jó fotókat lehet készíteni. A szelfi-bajnokok számára pedig egy 8 megapixeles előlapi kamera is helyet kapott a Honor 8-ban, arcszépítő és szelfipanoráma módokkal kiegészülve.

Dupla kamera a legjobb képekért

Dupla kamera a legjobb képekért


Számos fotómód segít a minél kreatívabb fotó elkészítésében, de a haladó fényképészek is kiélhetik vágyaikat a professzionális móddal. Éjszakai baglyok számára jól jöhet az 5,2 hüvelykes Full HD kijelző, mely képes megjeleníteni a színskála 96 százalékát, de szemkímélő módban kiszűri a kék fény egy részét, így kevésbé erőlteti meg a szemet.


Okosgomb funkció a személyre szabhatóságért

A Honor 8 hátoldalán található egy negyedik generációs ujjlenyomat-olvasó okosgomb funkcióval, amely egyrészt képes 0,4 másodperc alatt feloldani a képernyőzárat, másrészt beprogramozható mindenféle trükkökre. Beállítható például, az egy koppintásra képernyőképet készítsen, kettő koppintásra bekapcsolja a zseblámpát, hosszabb lenyomás esetén pedig elindítja kedvenc alkalmazásunkat.


Elegáns és nőies külső

Elegáns és nőies külső


Felsőkategóriás készülék megfizethető áron

Ez eddig említett rengeteg funkció és tudás mellé egy igen kedvező ár is dukál, ugyanis a Honor 8 32 GB-os készülékek ajánlott kiskereskedelmi ára 139 990 forint, míg az aranyszínű, 64 GB-os prémium verzió ajánlott ára 149 990 forint.
legszebb telefonjának kikiáltott Honor 8 dupla lencsés kamerával, ragyogó üvegházban és hosszabb üzemidővel érkezett a hazai mobilpiacra több színben is. Az alig két éves okostelefon márka eddig több mint 60 millió készüléket értékesített világszerte, melynek most legújabb csúcskészülékéről osztunk meg néhány fontos információt. '>
5 hozzászólás

monyó

8 éve, 2 hónapja és 16 napja

Lassan cserére szorul a régi iphone-om és lehet egy ilyenre cserélném le. Képeken nagyon szép, de élőben is meg kell tapogatnom.

válasz erre

Minoni

8 éve, 2 hónapja és 16 napja

Szép telefon és az ára is nagyon jól hangzik. Szolgáltatónál meg még olcsóbb.

válasz erre

bonita

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nekem Honor 7-em van és nagyon megszerettem. mosolygó smiley De lehet erre le fogom cserélni, de még nem most.

válasz erre

Mariann

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

blondi írta:
Wáó de jól néz ki. mosolygó smiley Még nem találkoztam vele eddig, pedig egészen okos és az ára is jó.
Nagyon csajszis kis készülék és tényleg gyönyörű. mosolygó smiley

válasz erre

blondi

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Wáó de jól néz ki. mosolygó smiley Még nem találkoztam vele eddig, pedig egészen okos és az ára is jó.

válasz erre