13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Megérkezett az új ASUS Vivobook 13 Slate OLED, a kettő az egyben laptop

2022. március 29.
75.2921
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A mai világban egyre nagyobb követelményeket támasztanak a felhasználók ha laptopról van szó. Legyen könnyű, bírja sokáig az akkumulátor és legyen jó mindenre. Az Asus mérnökei meghallgatták a kívánságokat és így jött létre a világ első 13,3 colos OLED Windows leválasztható laptopja, a Vivobook 13 Slate OLED (T3300), melyről most még több információt megtudhattok alábbi cikkünkben.


Minden egyben

Ezzel a készülékkel szinte minden lehetséges. Nem csak tanulásra vagy munkára használható kiválóan a Vivobook, hanem akár alkotásra is és szórakozásra is. A kettő az egyben laptop billentyűzete egy mozdulattal leválasztható a kijelzőről, így akár tabletként is funkcionálhat. A kijelzőt vízszintes és függőleges helyzetben is lehet használni, akár könyveket is könnyedén lehet rajta olvasni, de az online meetingek világa is egy új dimenziót kínál.

A készülék billentyűzet nélkül 785 g és 7,9 mm vékony. A laptophoz tartozó új ASUS Pen 2.0 cserélhető texturált hegyeivel még könnyebb a rajzolás, az írás vagy akár bármilyen más alkotás. A ceruza egyszerűen tölthető a latopkoról is, vagy USB-C töltővel külső akkumulátorral. A készülék lenyűgöző, OLED Dolby Vison kijelzővel rendelkezik, valamint Dolby Atmos hangzás került bele. Nézz akár filmet vagy játssz egy játékkal, az élmény egészen más lesz.

Megérkezett az új ASUS Vivobook 13 Slate OLED, a kettő az egyben laptop - 2. kép

Erőteljes belső, megannyi lehetőség

A Vivobook 13 Slate OLED készüléket akár 3,3 GHz sebességgel és Intel négymagos CPU-val, 8 GB RAM-mal és 256 GB SSD-vel is kérhető. Az Intel Bridge technológiának köszönhetően bármilyen androidos alkalmazást futtathatunk a Windows 11 Home-on. Így még hatékonyabb lehet a munka, de a szórakozás terén is új lehetőségek nyílnak. Az ujjlenyomat-érzékelővel minden eddiginél egyszerűbben lehet bejelentkezni fiókunkba.

Az eszközön két kamera is található: egy 5 MP előlapi és egy 13 MP hátlapi kamera. Több csatlakozó is található a Vivobook-on, két teljes értékű USB-C port, egy microSD kártyaolvasó, valamint egy audio jack csatlakozó. Akkumulátor ideje is kiemelkedő, hiszen akár 9,5 órán keresztül is használhatjuk a készüléket, ráadásul támogatja a külső akkumulátorokat is. Egy hosszabb repülőúton sem kell attól félni, hogy lemerülne. A 65 W gyorstöltő adapterrel pedig 39 perc alatt 60%-ra feltölthetjük a Vivobookot.

Megérkezett az új ASUS Vivobook 13 Slate OLED, a kettő az egyben laptop - 3. kép

A levehető billentyűzett mellett a készülékhez tartozik egy stílusos, egyedi fröccsöntéses állványként is használható borító. A borító nem csak védi a készüléket, de az állványfunkciónak köszönhetően többféle beállítási lehetőségünk van, így még kényelmesebb a munka, a tanulás vagy éppen a szórakozás.

70%-kal alacsonyabb kékfény-kibocsátás

Egyre fontosabb a technológiai világban a kékfény-szűrés, hiszen az emberek egyre többet ülnek a számítógépeik előtt. Az ASUS mérnökei a szem védelméért az OLED kijelzőkben 70%-kal csökkentették a kékfény kibocsátást. Ez nem csak a felnőttek számára fontos, hanem a gyermekek számára is, ugyanis kutatások igazolják, hogy egy ötéves gyermek esetében a beérkező kékfény kb 60%-a áthalad a retinán, míg egy 60 éves felnőtt esetében ez csupán 20%.

Ha a Vivobook 13 Slate OLED-en nézi gyermekünk kedvenc meséjét, akkor nem kell attól tartani, hogy túlságosan károsodna a gyerek szeme.

Megérkezett az új ASUS Vivobook 13 Slate OLED, a kettő az egyben laptop - 4. kép

Miért éri meg?

Ha mindezek az információk nem győztek volna meg, akkor az ár már egészen biztosan meg fog, ugyanis a Vivobook 13 Slate OLED már 246.490 forintos ártól elérhető. A csomagban pedig minden megtalálható, a billentyűzet, a védőtok, az állvány, a stylus ceruza és annak tartója. Kiváló ár-érték arányt képvisel ez az eszköz, ami akár fiatalabbak számára is nagyszerű választás lehet. További információkért látogass el az ASUS hivatalos honlapjára.

Az alábbi látványos videó is jól prezentálja, mennyire hasznos a hétköznapokban ez a kiváló eszköz.

3 hozzászólás

zsebibaba

2 éve, 2 hónapja és 11 napja

Nagyon tetszik. Jó kis készüléknek tűnik.

válasz erre

EszterSzabadkai

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Wow de jó kis kütyü. meglepett smiley Szívesen elfogadnám. röhögő smiley

válasz erre

Perec

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Jó az ára azt kell hogy mondjam.

válasz erre