6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Megérkezett a Susi és Tekergő első előzetese

2019. augusztus 24.
5.8601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a Disney elkészítette a klasszikus mese, a Susi és Tekergő című film élőszerpelős változatát, melyhez most egy friss előzetes is érkezett, amiből megismerhetjük a szereplőket.

Az elmúlt években a Disney szinte minden klasszikus meséjét feldolgozta már, többek között nemrégiben mutatták be az élőszerpelős Oroszlánkirályt, de már dolgoznak a Kishableány feldolgozásán is.

Sokaknak nem nagyon tetszik ez az új irány, de még mindog óriási rajongótábora van a Disneynek. A Susi és Tekergő remakejéhez most érkezett egy friss előzetes is, melyben végre megismerhetjük a szereplőket és a cuki kutyusokat is.

Bár egy kicsit furcsa, amikor a kutyák megszólalnak és a filmtechinkának köszönhetően még artikulálnak is, biztosak vagyunk benne, hogy sokan fogják megnézni a filmet. A mese egyébként nem kerül mozikba, hanem helyette a vállalat új streaming szolgáltatásán lesz látható, a Disney+-on, melyről egyelőre nem tudni, hogy elérhető lesz e hazánkban.

Susi és Tekergő című film élőszerpelős változatát, melyhez most egy friss előzetes is érkezett, amiből megismerhetjük a szereplőket.

Az elmúlt években a Disney szinte minden klasszikus meséjét feldolgozta már, többek között nemrégiben mutatták be az élőszerpelős Oroszlánkirályt, de már dolgoznak a Kishableány feldolgozásán is.'>