2018. november 19., hétfő • Erzsébet

Még a kutyáknak is állandó merevedésük van abban az ír faluban, ahol a Viagrát gyártják

Brauny , 2017. december 05.
Még, hogy a gyógyszergyárak nem károsítják a környezetet! - akár ezt a címet is adhattuk volna az Irish Post tudósításának, a lap ugyanis nyilvánosságra hozta Cork, egy kis ír falu történetét, ahol mintegy 20 évvel ezelőtt nagyon örültek neki, amikor gyógyszergyár nyílt a település határában.


A Pfizer ugyanis munkát adott a közelieknek, méghozzá nem is akármilyent, hiszen ők készíthették a Viagrát, azonban mára nyilvánvalóvá vált, hogy a gyár közelsége a mindennapjaikat is csúnyán meghatározza.

A lap ugyanis helyszíni beszámolókra hivatkozva arról írt, hogy a gyárból folyamatosan árad a füst és a gőz, ami a Viagra származékait tartalmazza, ezáltal nemcsak az itt élő férfiaknak, de még a kutyáknak is állandó merevedése van, ami sokak szerint csak egy helyi legenda.

Fiona Toomey, egy helyi pszichiáter szerint azonban két dolog állhat a háttérben. Az egyik, hogy a gyár valóban fertőzi a helyieket, de nem a gőzzel, hanem az ivóvízkészlettel, a másik pedig, hogy az itt élők elhiszik ezt a legendát, és már bebeszélik maguknak, hogy állandó szexuális izgalomban vannak, ami jó hatással van a libidójukra.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!