18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Márciusi könyvajánló

2021. március 06.
58.9121
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Szép lassan megérkezik a gyönyörű napsütéses tavaszi idő, ami sokunkat csábít a szabad levegőre. Akár egy parkban, akár a teraszunkon élvezzük a jó időt és a friss levegőt, mindenképpen vegyünk a kezünkbe egy jó könyvet és kapcsoljunk ki. Mai cikkünkben pedig ehhez a kikapcsolódáshoz ajánlunk néhány újdonságot.


Dr. Kari Nadeau - Sloan Barnett: Az ételallergia legyőzhető

Kezdjük az ajánlónkat egy olyan könyvvel, melynek manapság már lassan minden háztartásban ott lenne a helye, ugyanis egyre több embert érint az ételallergia. Dr. Kari Nadeau kutató szerint az ételallergia nem örök, bizonyos technikákkal erősíthető és edzhető az immunrendszer, aminek köszönhetően akár meg is szabadulhatunk allergiánktól.

Márciusi könyvajánló - 2. kép

A könyvben közérthetően olvashatunk a kutatásról, valamint különböző technikákat is elsajátíthatunk. Több visszajelzés is érkezett a technikával kapcsolatban, melyek mind pozitívak. Így ha valaki a családban ételallergiával küzd, akkor érdemes lesz ezt a könyvet beszerezni. (21. század kiadó, 4.290,-)

Mark Wheaton: Emily örök

M. G. Wheaton forgatókönyvíró, producer és újságíró nemrégiben debütált az írók között, ugyanis megjelent első regénye, az Emily örök, mely egy izgalmas, romantikus disztópikus regény. A könyv főszereplője Emily Eternal, aki egy tudósok által, laboratóriumban kifejlesztett mesterséges intelligencia. Emberi tudattal rendelkezik és képes bármilyen emberi testbe és elmébe bebújni. Egyetlen feladata van, hogy megértse az embert és túlélési stratégiákat gyártson.

Márciusi könyvajánló - 3. kép

Ahhoz, hogy küldetését teljesítse, olyan érzelmeket kell megérteni, mint például a szerelem és a barátság, melyek a legemberibb érzelmek. Ha kedveled a sci-fi regényeket, akkor ezt egészen biztosan kedvelni fogod. (21. század kiadó, 3.990,-)

Pamela Binnings Ewen: Párizs királynője - Regény Coco Chanel életéről

Kétség sem fér ahhoz, hogy Coco Chanel az egyik legismertebb francia divattervező, akit minden divatot kedvelő nő ismer. Már több könyv is készült a híres díva életéről, de Pamela Binnings Ewan egészen különleges módon kelti életre a Chanel alapítóját a második világháború idején. A regényben megelevenedik előttünk a német megszállás alatt álló Párizs és Chanel titkos élete, mely rengeteg titkot rejt.

Márciusi könyvajánló - 4. kép

Ha kíváncsi vagy az egyik leghíresebb divattervező különleges, titokzatos életére, akkor mindenképpen olvasd el a róla szóló regényt, mely elrepít Párizsba. (21. század kiadó, 4.690,-)
3 hozzászólás

eperjam

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

A két utolsó könyv az nekem is tetszik.

válasz erre

Tekla

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

Emily örök nagyon tetszik, érdekesnek tűnik nagyon.

válasz erre

Carrie

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

Chanel *-* azt tuti beszerzem.

válasz erre