21 °Ctiszta égbolt
2020. július 08., szerda • Ellák

Már több mint 25 ezren voltak kíváncsiak az új magyar mozifilmre

Mariann , 2019. november 07.
Múlt héten került bemutatásra a legújabb magyar gyártású mozifilm, a Drakulics elvtárs, melynek budapesti premierjén felvonultak a film főszereplői, alkotói és természetesen néhány hazai híresség is tiszteletét tette az eseményen.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az Isteni műszak író-rendezőjének őrült ötletből, amely szerint egy vámpír látogat a 70-es évek Magyarországára, ahol titkosszolgálat pedig megpróbálja leleplezni. A humoros és rendkívül erős szereplőgárdával készült film már egy hete látható a mozikban és több mint 25 ezren meg is nézték azt. A film főszereplői között találjuk Nagy Ervint, Nagy Zsoltot és Walters Lilit, további szerepekben pedig feltűnik a filmvásznon Thuróczy Szabolcs, Borbély Alexandra, Bödőcs Tibor, Balsai Mónika, Znamenák István, Kerekes Éva, Szűcs Nelly, Trill Zsolt, Pálos Hanna, Rezes Judit és Rába Roland is.

Nagy Zsolt, Walter Lili, Bodzsár Márk, Nagy Ervin

Nagy Zsolt, Walter Lili, Bodzsár Márk, Nagy ErvinBorbély Alexandra és Nari Nguyen

Borbély Alexandra és Nari Nguyen


A budapesti premieren természetesen szinte minden szereplő ott volt, valamint az alkotók is, köztük a rendező: Bodzsár Márk. A vörös szőnyegen pedig felvonult még Lotfi Begi és kedves, Fluor Tomi is párjával érkezett, valamint Till Attila, aki fiait hozta el a premierre.

Lotfi Begi és kedvese

Lotfi Begi és kedveseTill Attila

Till AttilaFluor Tomi és párja Mesi

Fluor Tomi és párja Mesi


 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!