2019. december 14., szombat • Szilárda

Már nemcsak fekete, barna és fehér, hanem rubin csokoládé is létezik!

Brauny , 2017. szeptember 06.
Bár annak idején a fehér csokoládé is alaposan felforgatta a csokirajongók életét, azonban svájci tudósoknak most sikerült megalkotniuk egy újabb típust, méghozzá a rubin csokoládét, amely a negyedik színvilágú édesség lett a sorban.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az újdonság a Zürichben található Barry Callebaut csokigyártó vállalatnak köszönhető, akik elmondták, hogy évek óta próbálkoznak már azzal, hogy elkészülhessen a rubincsokoládé, amelyről Shanghajban rántották le a leplet a minap.

A kérdéses édesség különleges színvilágát az alkotók szerint nem mesterséges színezékekkel érik el, hanem természetes módon, különféle bogyós gyümölcsök révén, ami természetesen a végeredmény aromáját is meghatározza.

Már nemcsak fekete, barna és fehér, hanem rubin csokoládé is létezik! - 2. kép

A rubincsokoládé az első kóstolók szerint nagyon könnyed és nagyon gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, ezáltal különbözik minden csokoládétól, amit korábban ismertünk, sőt mi több, könnyedsége miatt sokkal többet be is lehet belőle falni, mint a hagyományos csokiból.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!