12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Már 50 százalék feletti a női felsővezetők aránya a Microsoft Magyarországnál

2015. július 01.
1.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Július 1-jétől Szentkuti Gabriella személyében új vezetőt köszönthetünk a Microsoft Magyarország élén, amivel egyetemben megújul a vállalat menedzsmentje, hovatovább a fennállás óta első ízben 50 százalék fölé emelkedik a cégen belül a női felsővezetők aránya is.

Szentkuti Gabriella egy évvel korábban, stratégiai igazgatóként csatlakozott a Microsoft hazai leányvállalatához, de korábbi munkái által már közel 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik főként az üzletfejlesztés és az értékesítés területén.

Közvetlenül a Microsofthoz való csatlakozása előtt magyar pénzintézeteknél dolgozott vezető beosztásban, így értékesítés-, valamint ügyfélkiszolgálás fejlesztés osztályt is vezetett korábban.

Szentkuti Gabriella a kinevezése kapcsán úgy fogalmazott:

A Microsoft ma új képességekkel vértezi fel a világot, hogy mindannyian többre lehessünk képesek.

A megoldásaink hagyományosan milliók életére és vállalkozására vannak hatással, így a márka megújulása is sokak életében vagy vállalkozásában jelenthet innovációt. Megtiszteltetés és óriási kihívás a számomra, hogy a Microsoft Magyarország első női vezetőjeként lehetek része ennek a fontos időszaknak.


Már 50 százalék feletti a női felsővezetők aránya a Microsoft Magyarországnál - 2. kép

A Microsoft ma új képességekkel vértezi fel a világot, hogy mindannyian többre lehessünk képesek.'>