19 °Cborús égbolt
2020. augusztus 15., szombat • Mária

Már 17 évesen plasztikáztatnának a lányok

Mariann , 2013. december 23.
Megdöbbentő kutatási eredmények láttak napvilágot egy Angliában végzett felmérés kiértékelése után. A plasztikai sebészet minden ágazata egyre nagyobb teret hódít a hölgyek körében, ami önmagában nem lenne meglepő, az ördög azonban a részletekben lakozik. Ezekből ugyanis kiderül, hogy míg régebben a nők kifejezetten a megfiatalodás reményében feküdtek kés alá, manapság a 17 éves lányok már azon gondolkodnak, hogyan tudnának változtatni kinézetükön, sőt, 21 éves korukra a legtöbben már át is esnek valamilyen korrigációs műtéten.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A kutatásból kiderül, hogy minden ötödik fiatalkorú plasztikai műtéten szeretne átesni, és mindössze a 17%-uk mondana nemet egy esetleges szépítő beavatkozásra. Legtöbben valamilyen botoxkezelésre jelentkeznek, a második helyen a mellnagyobbítás áll.

Az összes elvégzett plasztikai műtét 23%-a egyébként mellnagyobbítás és összesen 4% választja a mell kisebbítését. Az eltorzított szépségidealizmus következtében az angol nők 9%-a már végeztetett zsírleszívást a lábán, hogy jobban hasonlítson a kifutókon látható extravékony modellekre.

Egyelőre kevésbé elterjedt, de növekvő tendenciát mutat a szempilla transzplantációk és az intim műtétek száma is. A plasztikai műtéten átesett nők 66%-a azt vallja, attól hogy kés alá feküdt, sokkal magabiztosabbak lett, és 51%-uk egyszerűen jobban érzi magát a bőrében a szike jótékony hatásának köszönhetően.

Ha a fenti adatok nem lennének eléggé megdöbbentőek, akkor a végére egy új trend kialakulásáról is érdemes szót ejteni. Az angol hölgyek 11%-a azért vállalta be a műtétet, hogy a stresszes munka miatti korai öregedés nyomait eltüntetve könnyebben jussanak munkához és jobb karrierlehetőségek nyíljanak meg számukra.
 
4 hozzászólás

moni1294 • Überbrutál #4 • 7 éve, 2 hónapja és 18 napja

Némelyik fiatal lány nem normális ezek szerint. Soha nem szabatnám össze magam...

bonita • Messiás #3 • 7 éve, 2 hónapja és 18 napja

17 évesen már plasztikáztatni akarnak?? Minek? Még annyit fejlődik a testük! Én megtiltanám államilag az tuti

Natasha • Überbrutál #2 • 7 éve, 2 hónapja és 18 napja

az igen ezek nagyon megdöbbentő számok, és sajnos trendi lett az, hogy plasztikáztatva van valamid

Hampster • Megszállott #1 • 7 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nem normálisak...