7 °C
tiszta égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

Majdnem belehalt a műtétbe a férfi, mert olyan feneket akart, mint Kim Kardashiané

2018. november 28.
8.9271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Jordan Parke saját bevallása szerint a világon a legnagyobb rajongója Kim Kardashiannak, emiatt pedig a 27 éves brit férfi kívülről is szeretne a lehető legjobban hasonlítani a reality sztárra, aminek érdekében elhatározta, hogy óriási feneket csináltat magának.

Bár senki sem szólt neki, hogy a hatalmas seggtől még köze nem lesz Kardashianhoz, azonban több millió forintnak megfelelő összeget költött el a műtétre, amiért Törökországba utazott, de az implantátumok bevezetése után pár hónappal valami nagyon szokatlan dolgot érzékelt.

Konkrétan ugyanis egy nagy lyuk jelent meg a hátsóján - már az eddigi mellett -, amihez óriási fájdalom is társult, az első vizsgálatok pedig bebizonyították, hogy egy agresszív húsevő baktérium támadta meg a férfit, amit szerencsére erős antibiotikumokkal sikerült még időben megállítani.

A férfinek azonban komoly gond lehet a fejében - ha ez eddig nem lett volna nyilvánvaló -, hiszen úgy döntött, hogy ismét megműtteti magát, méghozzá ugyanazon a klinikán, ahol pár hónappal ezelőtt egy anyuka éppen egy fenékimplantátum beültetése után hunyt el.


kép'>Majdnem belehalt a műtétbe a férfi, mert olyan feneket akart, mint Kim Kardashiané - 2. kép