9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Magyar kisfiú lett a Szocsiban megrendezett gyermekszépségverseny győztese

2015. augusztus 19.
2.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kovács Tamás Péter, egy mindössze 9 éves magyar kisfiú nyerte meg a Szocsiban megrendezésre került legfontosabb világszintű gyermekmodell- és gyermekszépségversenyt a múlt héten.

A mintegy 120 gyermek részvételével lezajlott eseményen három kategóriában indulhattak a versenyzők 4 és 26 év között, és Tamás mindhárom kategóriában kimagaslóan szerepelt, hiszen maximális pontszámmal nyerte meg a National Total Grand Prix és a The Best Model of the Black Sea díjakat is.

Tamás - aki rendkívül komoly nemzetközi karrier előtt áll - rögtön felkérést is kapott egy bolgár dizájnertől, a TopKids Magazintól, valamint Moszkva egyik legjobb fotósától, hogy dolgozzon nekik, és legyen a modelljük a jövőben.



Az eseményen egyébiránt Tamás mellett a 7 esztendős Töreki Violette Rose és a 12 éves Kovács Benjámin is megmérettették magukat Szocsiban, és szintén értékes díjakkal tértek haza, így a kislány a The Best Children's Photo Model of the World 2015, a fiú pedig a Grand Prix The Best Photo Model of the Black Sea 2015 kategóriában lett díjazott.