11 °Cerős felhőzet
2021. április 17., szombat • Rudolf

Ma ismét kinyitott a legtöbb hazai üzlet

Mariann , 2021. április 07.
A tegnapi nap folyamán a Magyar Kormány bejelentette, hogy április 7-én, szerdán ismét kinyithatnak a ruházati boltok, a szolgáltatások és meghosszabbodik az üzletek nyivtatartása is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Sokan várták már a mai napot, hiszen végre ismét lehet fodrászhoz, kozmetikushoz menni és ruházati, műszaki cikkeket áruló boltokba járni. A kijárási korlátozás is változik, emiatt hosszabban lesznek nyitva az üzletek is. A Lidl, az Aldi, a Tesco és az Auchan is már megváltoztatta nyitvatartási idejét. A legtöbb üzlet este 21:00-kor fog zárni, de néhány üzlet egészen 21:30-ig nyitva lesz.

Ismét megnyitotta kapuit a Media Markt - itt egy applikáció segít a belépésben - is, az XXXLutz bútorbolt is, a Butlers, a Pepco, a Kik és a ruházati üzletek többsége is. Egyenlőre az IKEA nem nyitott ki, ugyanis ők még felkészülnek a biztonságos nyitásra. Bizonyos üzletekben lehetséges, hogy várni kell majd a bejutásra, ugyanis 10 négyzetméterenként 1 ember tartózkodhat az üzletekben.

Továbbra is figyeljünk oda a járványügyi szabályok betartására és használjunk maszkot, kézfertőtlenítőt és tartsuk be a távolságot.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!