0 ℃Tiszta idő
2020. február 25., kedd • Géza

Liszt Ferenc 17 éves szépunokája már most világsztár

Szofi Kakuk , 2020. február 05.
Liszt Ferenc tinédzser szépunokája egyre híresebb az egész világon. A fiatal fiú büszke a magyar gyökereire és reméli, hogy hamarosan Magyarországon is koncertezhet majd.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Michael Andreas jelenleg Spanyolországban él a családjával, de már hónapok óta koncerttúrázik és igyekszik versenyt futni az idővel, hogy minél több városba eljuthasson, hogy megmutathassa a mélyről jövő ősi tehetségét. A zongora már 4 éves kora óta nagy szerelem Michael számára, aki a jövőben is csak a zenében látja önmagát.

A fiatal fiú rekord sebességgel járta ki a barcelonai zeneakadámiát, ami miatt még inkább különcnek érezte magát a kortársai között is. Michael ráadásul tisztában van azzal, hogy ő Liszt Ferenc leszármazottja és igyekszik minden egyes fellépését úgy véghez vinni, hogy büszke lehessen rá az egykori világhírű zeneszerző is. A 17 éves fiú egy interjúban azt is leközölte, hogy bár még Budapesten nem járt, de online szerzett egy magyar barátot, akivel biztosan fog találkozni, ha hazalátogat a gyökerei és akár egy fellépés miatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Let me love you ?????? - Follow me on Spotify (Link in Bio) ?????

Musician - Pianist/Composer (@michaelandreasmusic) által megosztott bejegyzés, 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.