9 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Limitált Unicum palackkal emlékeznek Puskás Öcsire

2016. május 04.
5.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már 50 éve annak, hogy utoljára láthattuk hazánk egyik legsikeresebb futball legendáját, Puskás Öcsit a pályán játszani, aki egykoron a Real Madrid játékosa is volt.

A sport évében egy különleges, limitált kiadású Unicum palackkal szeretne emlékezni és tisztelegni a legenda előtt a Zwack gyár.

Nemrégiben mutatta be Zwack Sándor azt az új limitált palackot, melyet Puskás Ferenc évfordulójának emlékére terveztek meg. Sándor a következő szavakkal kezdte az eseményt:

Amikor elmegyek külföldre, és meghallják, hogy magyar vagyok, az első, amit reagálnak az emberek: Puszkász, Puszkász. Öcsi bácsi elhelyezi Magyarországot a világ futball térképén, mert aki esetleg nem tudja, hogy hol van Magyarország, az is biztosan tudja, hogy ki volt Puskás Öcsi. Azt gondolom, hogy emlékeznünk kell egy ilyen sportlegendára, mert egy igazi sportunikum volt.

A bemutató során olyan futball legendák is tiszteletüket tették, mint például: Böde Dani, Détári Lajos, Esterházy Márton, Faragó Lajos, Gelei József, Juhász Roland, Káposzta Benő, Kovács Kálmán, Mészöly Kálmán. A résztvevők mind jól ismerték Puskást és saját élményeiket is elmesélték a rendezvény során.

Az 50. évforduló kapcsán egy két hónapos időszakra egy mini Puskás-tárlat is nyílt a Zwack Unicum Múzeumban, ahol látható Puskás meze, melyet még a Real Madrid színeiben viselt számtalan meccsen. Bemutatásra került a Puskás Unicum palack is, melyen még Öcsi bácsi aláírása is megtalálható. A limitált szériás palack már megtalálható a boltokban, így érdemes minél előbb lecsapni rá, hogy a pasiknak legyen mint fogyasztaniuk a Futball Európa Bajnokság során.

Ebben rúgta a gólokat Puskás Ferenc.

Ebben rúgta a gólokat Puskás Ferenc.