13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Lengyel József: Torta és karamell - könyvajánló

2020. július 22.
14.7431
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben jelent meg az ország egyik legismertebb cukrászmesterének, Lengyel Józsefnek első könyve, melyben elmeséli hogyan vált az egyik legsikeresebb esküvőitorta-készítővé és bepillanthatunk a kulisszák mögé.


A csodálatos Haris-parkban került bemutatásra Lengyel József: Torta és karamell című könyve, melyről természetesen maga a szerző mesélt az egybegyűltek számára. Sokan ismerhetik Lengyel Józsefet, aki már évek óta az esküvői tortáiról vált ismertté az országban. József már egészen kicsi korában elkezdett sütni és a rosszul sikerült süteményeket a szekrénybe rejtette el édesanyja elől. A sütemények iránti szeretete az évek során semmit nem változott, többek között erről is mesél könyvében.

Az izgalmas történetek mellett, természetesen gyönyörű fotókon ismerhetjük meg József munkásságát, sőt egy-két egyszerű receptet is megoszt olvasóival. Nagyon fontos kiemelni, hogy a Torta és karamell nem egy receptes könyv, ez inkább egy életrajzi gasztronómiai könyv, de a jövőben talán egy receptes könyvvel is megajándékozza rajongóit.

Lengyel József: Torta és karamell - könyvajánló - 2. kép

Az eseményen természetesen néhány süteményét is bemutatta a cukrászmester, és sokan meg is találták kedvencüket a desszert asztalon.
1 hozzászólás

Linda

4 éve, 23 napja

Uhh de jól néznek ki azok a sütemények.

válasz erre