2019. február 20., szerda • Aladár, Álmos

Lehullt a lepel a STRAND Fesztivál újdonságairól

Brauny , 2017. július 27.
Egy hónap múlva rajtol el sorban az ötödik STRAND Fesztivál Zamárdiban, ahol idén is rengeteg hazai- és világsztár lép majd deszkákra, de a szervezők bejelentették, hogy egy sor izgalmas újdonsággal is kedveskednek majd az érkezők számára.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ott lesz például új helyszínként a #HelloHungary Terasz, ahol négy napon át olyan zenekarok lépnek fel, mint ByeAlex és a Slepp, a Soulwave vagy a Random Trip, de visszatér a Diákhitel Kávézó - tartalmas beszélgetésekkel -, míg a Nagy STRAND Kaland részeként baráti társaságok keveredhetnek napi szinten nagy-nagy kalandokba.

A STRAND tábortűz szintén újabb helyszínként jelenik meg az eseményen, középpontjában az esti órákkal, ahol naponta négy-négy önként vállalkozó varázsolhatja el a közönségét, de lesz retro kertmozi, Vándor Vurstli név alatt pedig vásári mutatványok és szemfényvesztések parádéja is várható a Karzat Színháztól.

A STRAND Fesztiválon lesz továbbá Petőfi Pont, ahol négy napon át a Petőfi Rádió és TV műsorvezetői várnak a strandolókra, és míg a Reggeli torna részeként mindenki mozgással indíthatja a napot - stílszerűen délben -, addig A Balaton 500x név alatt kortárs művészekkel együtt alkothatunk nagyokat a fesztivál ideje alatt.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!