13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Legyőzte a rákot, de a vad ünneplés során meghalt egy brit férfi

2017. augusztus 07.
7.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szörnyű tragédia történt a mindössze 31 éves Adam Fentonnal, aki egy brit édesapaként hatalmas harccal töltötte az elmúlt néhány hónapot, miután megküzdött a rák egyik legagresszívebb típusával, ezt azonban felelőtlen módon ünnepelte meg.

Az ácsként dolgozó férfi ugyanis a Mirror magazin beszámolója szerint mindössze szerette volna megünnepelni, hogy legyőzte a sokak által rettegett kórt, aminek érdekében július 28-án barátaival együtt elment inni egyet, majd az éjszaka közepén eltűnt.


kép'>Legyőzte a rákot, de a vad ünneplés során meghalt egy brit férfi - 2. kép

Társai nem keresték, mert úgy vélték, hogy Adam bizonyára hazament, azonban a valóságban egészen más történt, egyelőre ismeretlen körülmények között ugyanis a férfi lezuhant egy a barátaival közösen felkeresett pub közelében fekvő hatalmas szikláról, amely éppen Newquay városának forgalmas tengerpartján, a Towan partszakaszon található.

Legyőzte a rákot, de a vad ünneplés során meghalt egy brit férfi - 3. kép

A rendőrségre másnap reggel fél hétkor futott be a hívás a férfi holttestéről, aki nem tudni, hogy miként zuhant a mélybe, ellenben Adamnak óriási tervei voltak, hiszen még az idén szerette volna elvenni szerelmét, akitől egy 5 és egy 6 éves kislánya is van, szóval az öngyilkosság tényét kizárták.