35 °Ckevés felhő
2022. június 29., szerda • Péter, Pál

Lassan az egész házat megeszi a 4 éves kislány!

Brauny , 2014. március 14.
Rettenetes betegségtől szenved az a négy éves angliai kislány, akinek szülei már-már attól tartanak, hogy a pici felfalja az egész lakást, hiszen a csöppség már megkezdte a ház összes szőnyegét, lerágcsálta a kanapé karfájáról a kárpitot, de még a díszpárnáknak is nekilátott.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A kis Charlotte Cook esete nem egyedi, a kislány ugyanis az úgynevezett Pica-szindrómától szenved, ami egy rendkívül súlyos evészavar, ami akár halált is okozhat, hiszen a betegek csupa olyan tárgyat tömnek a gyomrukba, amit az képtelen megemészteni. Vannak akik üveget, papírt, radírt, hajat vagy krétát esznek rendszeresen, míg a 4 éves kislány a kárpitért és a szövetért van oda.

A szülők dolgát nehezíti, hogy hiába szeretnének segíteni kislányukon, autizmusa tovább rontja a helyzetet. Édesanyja szerint minden este úgy fekszik le, hogy reggel vajon élni fog-e még a kis Charlotte, vagy a gyomrát teljesen eltömítette a sok emészthetetlen szövetanyag.

Szakemberek szerint csak és kizárólag egyetlen lehetséges út van ahhoz, hogy a lány meggyógyuljon, mégpedig az, ha a család minden fogára való holmit eltűntet vagy elzár a lakásban, így a szőnyegektől át a ruhákon át a plüssökig mindent, Charlotte ugyanis nemrégiben még saját plüssállatát is képes volt felfalni.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

Móni • Überbrutál #3 • 9 éve, 5 napja

Ez elég durva. Szegény kislány, nagyon rossz lehet neki.

Pillangó • Hiperaktív #2 • 9 éve, 5 napja

Jézusom. Milyen betegségek léteznek. Mondjuk én sem értem miért nem tesznek el mindent előle.

anitaszabo • Kiscsibe #1 • 9 éve, 5 napja

akkor miért nem tüntetik el a környezetéből az összes kárpitot szövetet vagy ahol muszáj hogy legyen ott meg ne legyen felügyelet nélkül